AVÍS LEGAL

Avís Legal

Amb l'objectiu de complir els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa als usuaris d'aquesta pàgina web dels punts següents:

Tota l' informació que es rebi serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s'incorporarà als fitxers de l'empresa Pymeralia Sl. Amb direcció fiscal : Avenida Puerto, 189, Valencia, 46022, Valencia, correu electrònic: hola@pymeralia.com, telèfon: 902500964 i NIF B97600688. Aquesta informació serà utilitzada exclusivament en relació amb les Jornades d'experiències Comercials, per la qual cosa no serà usada per a altres finalitats.

Les persones interessades podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, per mitjà d'un escrit signat dirigit a PYMERALIA SL o enviant-ho per email a l'adreça hola@pymeralia.com.

Amb l'acceptació d'aquest avís legal, les persones que es registrin o reserven estan autoritzant la recopilació de les seves dades, així com l'ús dels mateixos als efectes anteriorment exposats. Pymeralia SL no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris d'aquesta pàgina web puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquesta web i es reserva el dret d'actualització i modificació de lainformació sense previ avís.

SUBIR